Duurzaamheid van Oriflame

Omdat Oriflame uit Zweden komt, heeft de natuur een speciaal plekje in hun hart. Het is onderdeel van wie zij zijn, en hoe zij leven. Deze liefde en het respect voor de natuur is terug te zien in de passie voor verantwoorde beautyproducten en de toewijding aan duurzaamheid. Mede door de duurzaamheid van Oriflame kiest Amazing Living voor het merk Oriflame.

Voor een mooier morgen

Zij doen alles dat ze kunnen om de beautyproducten en productieprocessen duurzamer te maken, waarbij ze zich richten op initiatieven die ons klimaat beschermen, onze bossen bewaken en onze oceanen verzorgen. De duurzaamheid van Oriflame is voor Amazing Living en ik denk zeker voor iedereen prioriteit nummer 1.

Klimaatleider

Wij zijn trots dat zij één van Europe's Climate Leaders in 2022 zijn, volgens Financial Times Europe's Climate Leaders Special Report. Het verminderen van de impact op het klimaat is een voortdurende prioriteit, en essentieel om onze impact op het milieu in het algemeen te verminderen.

Woudwaardig

In Zweden groeien we op tussen uitgestrekte, groene boslandschappen, dus we hebben een ingebouwde waardering voor onze wouden, en de onmisbare bronnen en ingrediënten die ze bieden. Daarom is 99% van onze kartonnen en papieren verpakkingen gerecycled, of afkomstig van FSCTM-gecertificeerde fabrieken. Wij hebben sinds 2019 ongeveer 7 miljoen bomen gepland en beschermd door middel van herbebossings- en conservatieprogramma's wereldwijd, waarmee we ons kostbare klimaat beschermen.

Waterwijs

Water is een onmisbaar ingrediënt in onze cosmetische samenstellingen en bij de productie daarvan, dus we zorgen ervoor dat we het zo weinig en bewust mogelijk gebruiken. Heb je onze Love Nature shampoo bar al geprobeerd? Deze is ontwikkeld met minder water en heeft een geconcentreerde formule.

Wil je weten wat ze nog meer doen om de beautyproducten duurzamer te maken? Kijk dan bij deze link!