Wie ben ik?

Balans gevonden met mijn eigen bedrijf startenTen eerste, leuk dat je de tijd neemt zodat ik mijzelf kan voorstellen.

Mijn naam is Simone Wildenburg en ik ben 7 juni 1970 geboren. Ik heb een goede jeugd gehad en in mijn jaren 20 heb ik met veel plezier ruim 6  jaar op het eiland Kos in Griekenland gewoond. Toch ben ik weer naar ons kikkerlandje terug gekomen. Het was wel weer wennen de gehaaste cultuur in Nederland en aan het ideaalbeeld te voldoen.

Ik heb over de jaren heen bij verschillende werkgevers gewerkt en ben een paar keer verhuisd. Nu woon ik met heel veel plezier in Breda en hier heb ik echt mijn geluk gevonden.

 

Ideaalbeeld

Ideaalbeeld wat is dat eigenlijk en voldoe ik hier wel aan?

Je moet natuurlijk wel een top-baan hebben, genoeg tijd voor familie en vrienden maken, goed kunnen koken, een sociaal zeer interessant leven hebben, aan een super lichaam werken en oh ja en een goede partner in bed en financieel onafhankelijk zijn! Want anders voldoe je niet aan het “ideaalbeeld”. Of leggen we de lat erg hoog en raken we onszelf een beetje kwijt?

Ik ben mijzelf uiteindelijk wel een beetje kwijtgeraakt.

Maar ik heb ik het tij gekeerd. Ik zit weer lekker in mijn verzorgde vel, heb meer energie en ik ben heerlijk met mijn eigen bedrijf bezig. The sky is the limit!

Wat klanten zeggen over Amazing Living

Hoe sta jij in het leven?

Ik weet niet waar jij je nu bevindt, hoe je heet, hoe oud je bent of hoe je op dit moment in het leven staat, maar kun je ook wat meer goede verzorging, energie, hulp en/of een stijgend inkomen gebruiken? Neem dan contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Contact
afbeeling van groen voor pagina online geld verdienen

Verandering begint bij jezelf!

Ik ben, na wat jaartjes met ups en downs dus, op een punt gekomen dat ik dacht: waar is mijn energie gebleven? Waar wordt ik nou echt gelukkig van? Mijn privé leven is nu zoals ik het hebben wil en mede door Energetix weer in balans, maar ik wilde ook mijn eigen bedrijf starten.

Nou daar is het dan Amazing Living! Toch wel heel spontaan ontstaan omdat ik, naast graag mensen advies geef en wil helpen, ook overal wil kunnen werken. Ik heb een laptop en mobiel en kan overal waar ik maar ben met heel veel plezier aan deze website werken en dus online mijn bedrijf runnen.

Onlangs heb ik de duurzame producten van Oriflame ontdekt. Bij het ontwikkelen van de producten heeft Oriflame zich laten leiden door de natuur. Ze waren één van de eersten ter wereld die cosmetica ontwikkelde op basis van natuurlijke extracten.

Wil jij producten die je energie en wellness gevoel geven?

Meer informatie over de werking van magneten klik dan hier.

Wil je het assortiment van Oriflame bekijken klik dan hier.

Wil je het assortiment van Energetix bekijken klik dan hier.

Contact
Afbeelding van producten van Energetix en Oiriflame samen

Wil jij ook onafhankelijk zakenpartner van Energetix of Oriflame worden?

Energetix en Oriflame bieden unieke mogelijkheden, om part-time of full-time te weken en een fantastische carrière op te kunnen bouwen in de directe verkoop.

Bel of mail me dan ook, ik help je graag (gratis) om er een succes van te maken. Heb je andere vragen aarzel niet, ik kijk uit naar je reactie.

Foto van fotoshoot in het bos van eigenaresse van deze website

Energetix en Oriflame steunen goede doelen!

Energetix

Energetix Bingen ondersteunt de Hugo Tempelman stichting. Sinds 1990 leidt een Nederlandse arts in Zuid-Afrika een vooruitstrevend project in de strijd tegen Aids en ter verbetering van de levensomstandigheden van duizenden mensen.

Dat deze donatie uit het hart komt, symboliseert het populaire MagnetHeart in de ware zin van het woord: Wie het, in twee versies verkrijgbare, hart koopt verricht op hetzelfde moment een goede daad. Elk verkocht MagnetHeart zorgt ervoor dat het totale donatiebedrag continu groeit.

Oriflame

Om ons volledige potentieel te bereiken hebben we al ons liefdadigheidswerk onder één paraplu verzameld – The Oriflame Foundation. Hier werken we samen met NGO’s en liefdadigheidsinstellingen die niet alleen uitgebreide ervaring hebben met het ontwikkelen en managen van succesvolle op educatie gebaseerde initiatieven, maar die ook onze doelstellingen ondersteunen. Dit zijn onder andere de World Childhood Foundation en SOS Kinderdorpen, twee wereldwijde organisaties waar we vol trots mee samenwerken.

Om het volledige potentieel te bereiken heeft Oriflame al hun liefdadigheidswerk onder één paraplu verzameld – The Oriflame Foundation. Hier werken ze samen met NGO’s en liefdadigheidsinstellingen die niet alleen uitgebreide ervaring hebben met het ontwikkelen en managen van succesvolle op educatie gebaseerde initiatieven, maar die ook onze doelstellingen ondersteunen. Dit zijn onder andere de World Childhood Foundation en SOS Kinderdorpen, twee wereldwijde organisaties waar we vol trots mee samenwerken.

Afbeelding van de goede doelen die Energetix en Oriflme steunen