Wie ben ik?

Balans gevonden met mijn eigen bedrijf startenTen eerste, leuk dat je de tijd neemt zodat ik mijzelf kan voorstellen.

Mijn naam is Simone Wildenburg en ik ben 7 juni 1970 geboren. Ik heb een goede jeugd gehad en in mijn jaren 20 heb ik met veel plezier ruim 6  jaar op het eiland Kos in Griekenland gewoond. Toch ben ik weer naar ons kikkerlandje terug gekomen. Het was wel weer wennen de gehaaste cultuur in Nederland en aan het ideaalbeeld te voldoen.

Ik heb over de jaren heen bij verschillende werkgevers gewerkt en ben een paar keer verhuisd. Nu woon ik met heel veel plezier in Breda en hier heb ik mijn geluk gevonden.

Toch bleef het knagen ik wil mijn eigen bedrijf starten!

Ideaalbeeld

Ideaalbeeld wat is dat eigenlijk en voldoe ik hier wel aan?

Je moet natuurlijk wel een top-baan hebben, genoeg tijd voor familie en vrienden maken, goed kunnen koken, een sociaal zeer interessant leven hebben, aan een super lichaam werken en oh ja en een goede partner in bed en financieel onafhankelijk zijn! Want anders voldoe je niet aan het “ideaalbeeld”. Of leggen we de lat erg hoog en raken we onszelf een beetje kwijt?

Ik ben mijzelf uiteindelijk wel een beetje kwijtgeraakt.

Maar ik heb ik het tij gekeerd en ben ik gelukkig. Ik heb weer meer energie en ben ik heerlijk met mij eigen bedrijf bezig. The sky is the limit!

Wat klanten zeggen over Amazing Living

Hoe sta jij in het leven?

Ik weet niet waar jij je nu bevindt, hoe je heet, hoe oud je bent of hoe je op dit moment in het leven staat, maar kun je ook wat meer energie, hulp en/of een stijgend inkomen gebruiken? Kijk dan verder op de site en vind Energetix magneetsieraden of neem contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Contact
afbeeling van groen voor pagina online geld verdienen

Verandering begint bij jezelf!

Ik ben, na wat jaartjes met ups en downs dus, op een punt gekomen dat ik dacht: waar is mijn energie gebleven? Waar wordt ik nou echt gelukkig van? Mijn privé leven is nu gelukkig en mede door Energetix weer in balans, maar ook de werkomstandigheden wilde ik anders. Ik wilde mijn eigen bedrijf starten.

Nou daar is het dan Amazing Living! Toch wel heel spontaan ontstaan omdat ik, naast graag mensen advies geef en wil helpen, ook overal wil kunnen werken. Ik heb een laptop en mobiel en kan overal waar ik maar ben met heel veel plezier aan deze website werken en dus online mijn bedrijf runnen.

Wil jij producten die je energie en wellness gevoel geven?

Wil je meer informatie over de werking van Energetix klik dan hier.

Wil je het assortiment van Energetix magneetsieraden bekijken klik dan hier.

Wil je het assortiment van Energetix Wellness collectie bekijken klik dan hier.

Contact
Afbeelding van de magneet Pebble massage Pebble uit de wellness collectie

Wil jij ook onafhankelijk zakenpartner van Energetix worden?

Energetix biedt unieke mogelijkheden, om er part-time of full-time mee te weken, zelfs een fantastische carrière, zoals dat alleen in directe verkoop mogelijk is.

Bel of mail me dan ook, ik help je graag (gratis) om er een succes van te maken. Heb je andere vragen aarzel niet, ik kijk uit naar je reactie.

Foto van fotoshoot in het bos van eigenaresse van deze website

Energetix steunt goed doel

Energetix Bingen ondersteunt de Hugo Tempelman stichting. Sinds 1990 leidt een Nederlandse arts in Zuid-Afrika een vooruitstrevend project in de strijd tegen Aids en ter verbetering van de levensomstandigheden van duizenden mensen.

Dat deze donatie uit het hart komt, symboliseert het populaire MagnetHeart in de ware zin van het woord: Wie het, in twee versies verkrijgbare, hart koopt verricht op hetzelfde moment een goede daad. Elk verkocht MagnetHeart zorgt ervoor dat het totale donatiebedrag continu groeit.

Afbeelding van het logo van Hugo Tempelman Stichtingh