Oriflame is uniek in de beautybranche

Ze bieden beautyliefhebbers al meer dan 50 jaar hoogwaardige, trendy producten.

Oriflame heeft veel initiatieven om negatieve impact op onze planeet te minimaliseren en mooie veranderingen teweeg te brengen zoals:

De EcoBeauty lijn

EcoBeauty was de eerste wereldwijde cosmeticalijn gecertificeerd door Fairtrade®. In de landbouwgemeenschappen waar we de kokosnootolie voor EcoBeauty van betrekken, bieden de opbrengsten uit de verkoop opleidingen in biodiversiteit, biologische landbouw, natuurbeheer en het stimuleren van vrouwen.

Micropareltjes

Oriflame gebruikt alleen biologisch afbreekbare, van oorsprong natuurlijke pareltjes in al de exfoliërende producten. Wij willen toch veilig, schoon water omdat het goed is voor onze gezondheid en het milieu.

Wellnessproductie

De Wellnessfabriek in Rourkee, India heeft zonnepanelen op het dak om energieverbruik te verminderen. Dankzij de vele slimme ontwerp oplossingen, gericht op energiebesparing en het creëren van een gezonde, milieuvriendelijke werkplek heeft het de LEED®  Gold certification verdiend.

Recyclebare toekomst

In 2016, 99% van het papier wat gebruikt voor onze catalogus is afkomstig uit geloofwaardig gecertificeerde bossen. Productieafval wat terecht kwam op de vuilnisstortplaatsen is met meer dan 96% verminderd.

Brochure

Ongeveer elke 3 weken komt er een nieuwe brochure uit met kortingen op heel veel producten. Schenk een grote kop thee in of zet een bakkie koffie en neem lekker even de tijd om door de brochure te bladeren.

Als je de brochure opent via onderstaande button, dan kun je in de brochure het product wat je wil bestellen aanklikken op het icoontje bij het product. Deze komt dan direct in je winkelmandje klaar om te bestellen.

Hou deze site dus in de gaten voor de nieuwste brochure.

Wordt je VIP klant dan zijn de verzendkosten boven de €45,- gratis.

Ga hier naar de online brochure
Afbeelidng van twee flesjes parfum van Oriflame in het blauwtinten

Huidverzorging NovAge

Jouw vragen over NovAge beantwoord!

Ben je een huidverzorging aan het kiezen of wil je gewoon wat meer informatie over NovAge? Laat dan je vragen beantwoorden door de Senior Director of Science of Innovation, Dr Alain Mavon.

Is NovAge geschikt voor alle huidtypes?

Ja, NovAge is geschikt voor alle huidtypes.

Hoe bepaal ik welke NovAge serie geschikt is voor mijn huid?

Je leeftijd geeft je een indicatie, maar belangrijker is om te kijken wat je huid nodig heeft en een lijn te kiezen die dat kan bieden.

Welke specifieke tekenen van huidveroudering worden met NovAge huidverzorging bestreden?

De NovAge huidverzorgingsroutine behandelt de 12 belangrijkste huidverouderingstekenen, de tekenen die direct een negatieve leeftijdsperceptie geven.

Kan ik mijn andere Oriflame producten in combinatie met NovAge blijven gebruiken?

Je kunt je eigen producten blijven gebruiken, maar Oriflame adviseert om over te gaan op NovAge. Dit omdat bewezen is dat het het meest effectief is om de set van 6 producten te gebruiken. Dus om Oriflame’s verjongende huidverzorgingsroutine te volgen.

NovAge wordt omschreven als zijnde ontwikkeld aan de hand van natuurlijke innovatieve technologieën. Wat betekent dit en waarom is het innovatief?

Novage is gebaseerd op hetzij natuurlijke plantaardige technologieën of op de natuur geïnspireerde technologieën. Innovatief betekent dat deze technologieën het resultaat zijn van baanbrekend onderzoek.

Wat zijn plantaardige stamcellen?

Plantaardige stamcellen produceren op biotechnologische en duurzame wijze natuurlijke extracten in een zeer geconcentreerde vorm. Afhankelijk van de oorspronkelijke plant kunnen ze verschillende anti-verouderingseigenschappen bezitten.

Wellness en gewichtsbeheersing

Wil je je fantastisch voelen en er ook zo uitzien?

Wellness by Oriflame begeleidt je in de complexe wereld van gezond eten en voedingssupplementen en biedt een reeks hoogwaardige, natuurlijke producten die zijn ontwikkeld door toonaangevende Zweedse wetenschappers. Ze bieden ook alle lifestyle-adviezen die je nodig hebt om een lang, gelukkig en gezond leven te leiden.

Bekijk hier de wellness producten

Dames en heren geuren

Met een geur kun je verleiden, mooie herinneringen naar boven halen of fantaseren over een dromerige bestemming. Kies uit de uitgebreide collectie parfums, geïnspireerd door dromen. Alle dames en heren geuren zijn ontwikkeld in Frankrijk, voor de ultieme kwaliteit, innovatie en prestaties. Je kunt ook filteren tussen bloemerig, oriëntaals, citrusachtig, chypre geuren en bestsellers.

Bekijk het geurenpalet in de webshop

Make-up

Make-up is er om je eigen natuurlijke schoonheid te benadrukken, maar ook om je unieke persoonlijkheid te laten zien en je te laten stralen.

Kies uit de uitgebreide collectie make-up, zoals mascara, blush lipstick en foundation. De beste make-up voor gezicht, ogen, lippen en nagels in kleuren die bij jou en bij jouw look passen. Of het nu gaat om seizoen basics of inspirerende kleurcombinaties. Deze mooie producten helpen jou van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds er fantastisch uit te laten zien.

Bekijk het kleurenpalet in de webshop
Afbeelding met make-up en een folder

Klinisch bewezen

Wat is een klinische studie en wat betekent klinisch bewezen?

Een klinische studie werkt op basis van vrijwilligers die gedurende een bepaalde tijd een product testen. De productresultaten worden objectief gemeten aan de hand van diverse technische methodes.
Klinisch bewezen betekent dat de aanspraken op de voordelen van het product te onderbouwen zijn door de resultaten van een klinische proef met objectieve metingen. Dergelijk klinisch onderzoek is een garantie voor de consument dat het product echt werkt.

Afbeelding van producten en laboratorium flessen

Zonbescherming

Belangrijk!

Bescherm je huid tegen zonlicht en vervuiling met zonnelotions, sprays en crèmes voor elke zonbeschermingsbehoefte. Hier vind je vochtvasthoudende zonnebrandcrèmes met hoge SPF’s, hydraterende aftersuns en zelfbruiningsproducten die je een goudbruine huid geven.

Ga hier naar de zonverzorging & -bescherming

Herenlijn

Ook voor mannen is het belangrijk om er goed uit te zien. Daarom biedt Oriflame een grote collectie frisse, effectieve formules, speciaal ontwikkeld voor mannen. Ontdek het uitgebreide aanbod verzorgingsproducten voor het gezicht, haar en lichaam, met werkzame ingrediënten en bewezen formules.

Ga hier naar de webshop voor de herenlijn
Afbeelding van man met baard bij de wasbak met 2 verzorgingsproducten