De werking van Energetix magneetsieraden tegen de invloed van elektrosmog

De invloed van elektrosmog, kan gezondheidsklachten veroorzaken

Elektromagnetische straling heeft veel verschillende bronnen. Het is onzichtbaar en afkomstig van magnetrons, mobiele telefoons, Wifi, draadloos modem, bluetooth, UMTS-/hoogspanningsmasten etc. De som van deze stralingswaarden wordt elektrosmog genoemd. Het kan gezondheidsklachten veroorzaken en mogelijk zelfs schadelijk zijn. De mogelijke gevolgen van elektrosmog voor ons lichaam zijn: vermoeidheid, uitputting en welvaartsziektes.  Ze kunnen een negatieve werking hebben op het magnetisch veld van ons lichaam. In dit blog vertel ik je er meer over.

Het effect van elektrosmog op ons lichaam

Het effect van elektrosmog op ons lichaam is dat onze rode bloedlichaampjes gaan clusteren. Hierdoor verslechterd niet alleen de bloedsomloop maar ook het transport van vitamine en enzymen. Het verminderd de zuurstofopnamen van de rode bloedlichaampjes en afvalstoffen worden slechter afgevoerd. In een korte filmpje van Dr. Magda Havas, PhD. is duidelijk de geldrol-vorming (clusteren van rode bloedcellen) te zien: video

De werking van Energetix magneetsieraden tegen de invloed van Elektrosmog

Maar hoe kun je dit nu zo veel mogelijk neutraliseren? Geïntegreerde magneten in Energetix sieraden en accessoires ontkoppelen “geclusterde” bloedlichaampjes (ofwel geldrol-vorming). Daardoor verbetert niet alleen de bloedsomloop maar ook het transport van vitamine en enzymen. Het verbetert de zuurstofopnamen van de rode bloedlichaampjes en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Drink ook voldoende ‘levend’ water om deze afvalstoffen goed te kunnen afvoeren.

Neutraliseer zoveel mogelijk de invloed van elektrosmog met een magneetsieraad van Amazing Living
Wil jij jouw doorbloeding verbeteren en beter in je vel zitten? Als erkend reseller van Energetix vind je bij Amazing Living een uitgebreide collectie aan Energetix magneetsieraden. De magneten in de armbanden helpen je om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen en bevorderen niet alleen de doorbloeding, maar geven ook stuk voor stuk rust, energie en een gevoel van welbehagen. De magneetarmbanden van Energetix zijn onbeperkt in hun kracht, daar gebruik wordt gemaakt van elektrisch opgeladen en kostbare Neodymium magneten. De premium kwaliteit magneten verliezen bij gebruik slechts 1% kracht in 100 jaar en zijn daarmee onbeperkt in hun kracht. Hierdoor ondersteunen de magneten je op elk moment en geniet je ontzettend lang van de positieve werking van de magneetsieraden. De magneetsieraden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en collecties voor vrouwen, mannen, dieren en kinderen.