De werking van Energetix magneetsieraden op de bloedsomloop

De bloedsomloop, een essentiële functie die kan leiden tot schadelijke effecten
Daarom is de werking van Energetix magneetsieraden op de bloedsomloop zo belangrijk. De bloedsomloop is namelijk een van de meest essentiële functies in het lichaam. Bloed vervoert zuurstof, voedingsstoffen en hormonen naar de hersenen en andere organen. Daarnaast zorgt de bloedsomloop ook voor het afvoeren van afvalstoffen, zodat deze door het lichaam kunnen worden uitgescheiden. Een goede werking van de bloedsomloop is dus ontzettend belangrijk voor een optimale werking van onze weefsels en organen. Een slechte bloedsomloop kan leiden tot schadelijke effecten op jouw gezondheid. In dit blog vertel ik je er alles over.

Een verminderde bloedtoevoer: veelvoorkomende klachten
Als de bloedtoevoer naar bepaalde delen van jouw lichaam verminderd, treedt er een slechte bloedcirculatie op. Klachten die kunnen voorkomen bij een slechte doorbloeding zijn hoofdpijn, vermoeidheid, hyperactiviteit, concentratiestoornis, energietekort, gewrichtsklachten, spierpijnen, ontstekingen, menstruatieklachten en nek-, rug- en schouderklachten. Magneten kunnen de doorbloeding stimuleren of een regulerend effect op de doorstroming van het bloed hebben.

Energetix magneetsieraden
Energetix magneetsieraden kunnen de doorbloeding bevorderen. Magneten ontkoppelen ‘geclusterde’ rode bloedlichaampjes, waardoor een betere doorbloeding ontstaat, het lichaam weer voldoende voedingsstoffen kan opnemen en afvalstoffen afvoeren.

Magneten stimuleren niet alleen de doorbloeding, maar zorgen ook voor de volgende positieve effecten als het krimpen van uitgerekte aders, ontspanning van vernauwde bloedvaten, verdwijning van zwellingen en ontstekingen en een betere en snellere wondgenezing.

Verbeter de doorbloeding met een magneetsieraad van Amazing Living
Wil jij jouw doorbloeding verbeteren en beter in je vel zitten? Als erkend reseller van Energetix vind je bij Amazing Living een uitgebreide collectie aan Energetix magneetsieraden. De magneten in de armbanden helpen je om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen en bevorderen niet alleen de doorbloeding, maar geven ook stuk voor stuk rust, energie en een gevoel van welbehagen. De magneetarmbanden van Energetix zijn onbeperkt in hun kracht, daar gebruik wordt gemaakt van elektrisch opgeladen en kostbare Neodymium magneten. De premium kwaliteit magneten verliezen bij gebruik slechts 1% kracht in 100 jaar en zijn daarmee onbeperkt in hun kracht. Hierdoor ondersteunen de magneten je op elk moment en geniet je ontzettend lang van de positieve werking van de magneetsieraden. De magneetsieraden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en collecties voor vrouwen, mannen, kinderen en dieren.