Het lichaam uit balans

Je merkt het snel wanneer je lichaam uit balans raakt. Je kunt last krijgen van klachten als hoofdpijn, rugklachten en menstruatieklachten. Klachten die veroorzaakt worden door een slechte doorbloeding. Maar wat kun je nou doen om je lichaam zo snel mogelijk weer terug in balans te krijgen? Magneettherapie is een perfecte oplossing, die de bloedsomloop stimuleert en zorgt dat het eigen energieveld in oorspronkelijke staat wordt hersteld.

Electrosmog haalt het lichaam uit balans

De reden dat veel mensen tegenwoordig het gevoel hebben uit balans te zijn, is de overmatige aanwezigheid van electrosmog. Deze smog wordt veroorzaakt door straling, die onder andere afkomstig is van magnetrons, Wifi, hoogspanningsmasten en draadloze modems. Die straling kan schadelijk zijn voor het lichaam en allerlei gezondheidsklachten veroorzaken. De electrosmog verstoort het eigen energieveld. De smog kan geneutraliseerd worden met behulp van magnetische sieraden. Deze sieraden ontkoppelen de geclusterde bloedlichaampjes, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de klachten afnemen.

De werking van de magneten

Onze aarde is één grote magneet met twee uiteinden, de Noordpool en de Zuidpool. Tussen deze twee polen loopt het aardmagnetisch veld. Dit is een basisvoorwaarde voor het leven op aarde, hebben wetenschappers keer op keer ondervonden. Magnetisme is de kern van het leven. Uitvindingen van de mens veroorzaken electrosmog, die je alleen kunt tegengaan met magnetische krachten. Energetix sieraden stimuleren de bloedsomloop en zorgen ervoor dat jouw lichaam meer zuurstof kan opnemen. Een lichaam dat uit balans is kan op die manier weer in balans komen.

Gemagnetiseerd water

Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan 65% uit water. Het is het belangrijkste bestandsdeel van ons lichaam. Wanneer je voelt dat je uit balans raakt, is het verstandig om veel ‘levend’ water te drinken. Dit bevorderd het welzijn. De kwaliteit van het water dat je drinkt is erg belangrijk. Met onze MagnetStick, onderzetter en WaterQuartet kun je op een simpele manier de kwaliteit van jouw drinkwater verbeteren. Dit duurt slechts 10 minuten.