Meer energie krijgen met behulp van magneetsieraden

Soms kun je wel een boost gebruiken, een manier om meer energie te krijgen. Als jij je futloos en uit balans voelt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Eén van de meest voorkomende oorzaken is een slechte doorbloeding, die vaak veroorzaakt wordt door een verstoord energieveld. Magneetsieraden zijn dé manier om jouw energie weer terug te krijgen.

De werking van Energetix

De magnetische sieraden van Energetix kunnen je helpen meer energie te krijgen. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat gaan we je uitleggen. Energetix sieraden bevatten Neodymium magneten, die ervoor zorgen dat jouw energieveld weer in oorspronkelijke staat wordt hersteld. Dit zal ervoor zorgen dat jouw lichaam weer beter kan aarden. Een dergelijke aarding heeft een positieve invloed op iedere cel in jouw lichaam. De bloedsomloop, het immuunsysteem en de celstofdeling krijgen hierdoor allemaal een boost, zodat het lichaam weer optimaal kan functioneren.

Magneettherapie

Energetix sieraden kunnen je niet alleen helpen meer energie te krijgen, maar ze kunnen in verschillende gevallen ook voor pijnverlichting zorgen. De sieraden zijn namelijk een eenvoudige manier om de voordelen van magneet-therapie mee te krijgen. Deze therapie kan onder andere helpen tegen kwalen als stress, vermoeidheid, hoofdpijn, rugklachten, menstruatieklachten en slaapstoornissen. Veel van deze kwalen worden veroorzaakt door een slechte doorbloeding. Magneettherapie kan je helpen de bloedsomloop te stimuleren.

Electrosmog

Wanneer je last hebt van een slechte doorbloeding, wordt dit vaak veroorzaakt door electrosmog. Dit is de straling die van magnetrons, mobiele telefoons, Wifi, draadloze modems, bluetooth en hoogspanningsmasten afkomt. Deze straling kan veel gezondheidsklachten veroorzaken en kan dus schadelijk zijn voor het lichaam. Electrosmog verstoort ons energieveld en is één van de grootste ziekmakers van deze eeuw. De magnetische sieraden van Energetix kunnen je helpen de effecten van electrosmog zoveel mogelijk tegen te houden. De magneten in de sieraden ontkoppelen geclusterde bloedlichaampjes en verbeteren zo de doorbloeding.