Ben je op zoek naar unieke sieraden die zowel mooi als functioneel zijn? Dan zijn de sieraden van Energetix echt iets voor jou! De magnetische armband is één van de meest populaire sieraden uit de collectie. Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop!

De werking van magneetsieraden

Magneetsieraden worden door miljoenen mensen op de wereld gedragen. Omdat ze erg mooi zijn, maar ook voor hun helende krachten. Ze stimuleren namelijk het zelfgenezende vermogen van het lichaam. In de Energetix sieraden zitten Neodymium magneten. Deze magneten geven energie af die direct wordt opgenomen in de bloedbaan. Door die vernieuwde energie krijgen de cellen in het lichaam een energieboost. Hierdoor verbeterd de doorbloeding en wordt het lichaam aangezet tot herstel. Dit zorgt voor verlichting van veel klachten die ontstaan door een slechte doorbloeding.

Aarding

De Neodymium magneten in de Energetix sieraden zorgen dat het natuurlijke energieveld van de mens hersteld wordt in zijn oorspronkelijke staat. Onze energievelden worden tegenwoordig snel verstoord door alle straling die er om ons heen hangt, bijvoorbeeld van smartphones of Wi-Fi adapters. De magneetsieraden helpen je lichaam beter te aarden, waardoor de bloedsomloop, het immuunsysteem en de celstofwisseling verbeteren. Zo’n magnetische armband van Energetix is dus heel wat meer dan een accessoire. Het is een manier om je eigen kracht terug te vinden, zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied. Gun jezelf een leven in balans!

Welke magnetische armband past bij jou?

De magnetische armband van Energetix is in allerlei uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. Er is een collectie voor dames, heren, kinderen en zelfs voor dieren. Je kunt de armbanden ook aanvullen met bijpassende ringen, oorbellen of kettingen, of meteen een complete set aanschaffen. De Energetix sieraden geven je een zelfverzekerde uitstraling en zetten je in de spotlight. Zo maak je optimaal gebruik van de nieuwe energie die je krijgt van de sieraden. In de nieuwe damescollectie zijn een deel van de sieraden zelfs prachtig afgemaakt met Swarovski®-kristallen!