Magneetsieraden koop je bij Amazing Living

Als erkend reseller van Energetix vind je bij Amazing Living een uitgebreide collectie aan Energetix magneetsieraden. Al duizenden jaren zweren mensen bij het gebruik van magneten voor het bestrijden van verschillende lichamelijke en psychische klachten. De magneten in de sieraden helpen je om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen en bevorderen de doorbloeding. Het is bijzonder dat magneten voor zoveel dingen gebruikt kunnen worden! Miljoenen mensen gingen je al voor; met een magneetsieraad van Energetix kom je weer helemaal in balans en krijg je energie!

Stijlvolle accessoires, met positieve werking

Een ding is zeker; sieraden mogen gezien worden! De sieraden van Energetix hebben een exclusief design en met trendy armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, horloges en voetsieraden is de collectie zeer uitgebreid. Zo vind je bij Amazing Living gegarandeerd een magneetsieraad dat bij je past!

De magneetsieraden geven stuk voor stuk rust, energie en een gevoel van welbehagen bij het dragen, maar zijn ook prachtig om te zien. Geïnspireerd door eigen producten, combineert Energetix de natuurwet met stijl. De magneetsieraden van Energetix zijn onbeperkt in hun kracht, daar gebruik wordt gemaakt van elektrisch opgeladen en kostbare Neodymium magneten. De premium kwaliteit magneten verliezen bij gebruik slechts 1% kracht in 100 jaar en zijn daarmee onbeperkt in hun kracht. Hierdoor ondersteunen de magneten je op elk moment en geniet je ontzettend lang van de positieve werking van de magneetsieraden. Ga in stijl voor meer rust, een betere balans, betere concentratie en gezonde energie!

De sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en collecties voor vrouwen, mannen en kinderen.

Combinatie onze stijlvolle magneetsieraden

Laat de magneetkracht in jouw oren, handen, nek of voeten laten stromen en combineer de stijlvolle magneetsieraden van Amazing Living!

Magneetsieraad kopen? Welk sieraad je ook kiest, bij Amazing Living geniet je van een snelle levering! Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden. Retourneren binnen 14 dagen. Tevens ontvang je 2 jaar garantie op magneetsieraden.

Klik hier en ga naar de webshop