Magneetarmband voor jouw kind: weer beter terug in hun velletje!

Al duizenden jaren zweren mensen bij het gebruik van magneten voor het bestrijden van verschillende lichamelijke en psychische klachten. Miljoenen mannen en vrouwen gingen je al voor; een armband met magneet van Energetix laat je weer helemaal in balans komen en geeft je energie!

Als erkend reseller van Energetix vind je bij Amazing Living ook een uitgebreide collectie aan Energetix magneetarmbanden voor jouw kind. Speciaal voor de kleintjes onder ons wordt ieder jaar een aparte en speelse collectie aan magneetarmbanden en andere magneetsieraden ontworpen. Want ook onze kinderen (of misschien wel júist onze kinderen) kunnen vandaag de dag wel wat extra magneetkracht gebruiken door alle prikkels waaraan zij worden blootgesteld.  Zo blijken de effecten van de ENERGETIX magneetarmbanden op (hoog-)gevoelige kinderen en kinderen met bijvoorbeeld ADHD bijzonder positief te zijn. Ook ervaren zij meer rust in het hoofd, zijn minder snel geprikkeld en daardoor zitten ze beter in hun velletje, waardoor ook positieve gevolgen als beter slapen, meer concentratie, meer innerlijke kracht en gezonde energie kunnen optreden.

Naar de webshop

Leuk schuifje naar keuze en zelf op maat maken

De rubberen armbandjes van Energetix voor kinderen bevatten GÉÉN magneet. De magneet zit namelijk in het schuifje naar keuze, dat om de armband heen gaat. De magneetschuifjes zijn er in allerlei leuke motieven en thema's. Dus alleen door de combinatie van armbandje en schuifje krijg je een hippe en speelse ENERGETIX magneetarmband voor jouw kind. De kinderarmbanden zijn in lengte ca. 15,5 cm en deze kun je zelf op maat maken.

Een ding is zeker: in de aparte kindercollectie van Amazing Living vind je gegarandeerd een magneetarmband voor jouw kind die bij hem of haar past!

Vandaag verzonden

Welke magneetarmband voor jouw kind je ook kiest, bij Amazing Living geniet je van een snelle levering! Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden. Retourneren binnen 14 dagen. Op al onze magneetsieraden ontvang je 2 jaar garantie.

Naar de webshop