Magneetarmbanden voor dames koop je bij Amazing Living

Bij Amazing Living vind je een prachtige collectie aan Energetix magneetarmbanden voor dames. De magneten in de armbanden helpen je om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen en bevorderen de doorbloeding. Miljoenen mensen gingen je al voor; met een magneetarmband van Energetix kom je weer helemaal in balans en krijg je energie!

Stijlvol accessoire, met effect

De magneetarmbanden geven stuk voor stuk rust, energie en een gevoel van welbehagen bij het dragen, maar zijn ook prachtig om te zien. Geïnspireerd door eigen producten, combineert Energetix de natuurwet met stijl. De magneetarmbanden van Energetix zijn onbeperkt in hun kracht, daar gebruik wordt gemaakt van elektrisch opgeladen en kostbare Neodymium magneten. Het speciale design maakt de magneetarmband een lust voor het oog. De premium kwaliteit magneten verliezen bij gebruik slechts 1% kracht in 100 jaar en zijn daarmee onbeperkt in hun kracht. Hierdoor ondersteunen de magneten je op elk moment en geniet je ontzettend lang van de positieve werking van de magneetsieraden. Ga in stijl voor meer rust, een betere balans, betere concentratie en gezonde energie! Zo kun jij jezelf als dame in jouw uiterlijke verschijning persoonlijk uitdrukken en jouw eigen look creëren.

De magneetarmbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, geschikt voor een polsomvang van 13 tot 22 centimeter.

Koop een magneetarmband in combinatie met onze andere stijlvolle magneetsieraden

Wist je dat Amazing Living naast de magneetarmband nog veel meer stijlvolle magneetsieraden verkrijgbaar heeft in allerlei varianten? Koop jouw magneetarmband bijvoorbeeld in combinatie met oorbellen, ringen, horloges, halskettingen of voetsieraden. Zo kun je de magneetkracht ook in jouw oren, handen, nek of voeten laten stromen.

Voor welke sieraad je ook kiest, bij Amazing Living geniet je van een snelle levering! Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden. Retourneren binnen 14 dagen. Tevens ontvang je twee jaar garantie op magneetsieraden.

Ga hier naar de webshop