Is jouw energieveld verstoord? Oké, laat ik het even anders vragen. Voel jij je vaak lusteloos en uit balans? Een verstoord energieveld is een veel voorkomende oorzaak hiervan. Magneettherapie door middel van Energetix sieraden is een snelle en simpele oplossing hiervoor.

Magneettherapie voor iedereen

Het energieveld wordt aangetast door invloeden van buitenaf, met name straling. Dit noemen we electrosmog. De verstoring van het energieveld is vaak de reden dat mensen lusteloos en uit balans zijn. Magneettherapie is een effectieve manier om dit te bestrijden. Energetix sieraden maken magneettherapie toegankelijk voor iedereen. Ze bevatten namelijk Neodymium magneten, die ervoor zorgen dat het energieveld van de mens hersteld wordt en daarmee ook het zelfgenezende vermogen van het lichaam. De doorbloeding wordt gestimuleerd en je gaat je weer energieker en gezonder voelen!

Hoe werken Energetix sieraden?

Energetix sieraden doen dus veel goede dingen voor het lichaam en de geest, maar hoe werkt dat dan eigenlijk? De sieraden bevatten Neodymium magneten die een bepaalde energie afgeven. Die energie wordt door het bloed opgenomen en komt meteen in de bloedbaan terecht. Zo krijgen de cellen in je lichaam een energieboost. Die vitale cellen zetten vervolgens het lichaam weer aan tot herstel. Zo krijgt het immuunsysteem een boost en kan in sommige gevallen pijn verlicht worden. Magneettherapie kan dus voor veel kwaaltjes een goede oplossing bieden.

Verandering begint bij jezelf

Energetix sieraden kunnen bijdragen aan een andere, meer bewuste manier van leven. We verwachten en vragen tegenwoordig enorm veel van onszelf. We willen een goede baan, een actief sociaal leven en een gelukkig liefdesleven. Daarnaast willen we genoeg sporten, er goed uitzien en door iedereen aardig gevonden worden. Putten we onszelf zo niet helemaal uit? Wanneer je begint te voelen dat het teveel wordt, is het verstandig om een stapje terug te doen. Doe je niet teveel? En moet je al die dingen écht doen? Verandering begint bij jezelf!

Ga hier naar de webshop