Heb jij het gevoel dat je uit balans bent? Heb je veel minder energie dan je gewend bent en voel jij je regelmatig futloos? Dan heeft Amazing Living dé oplossing voor je: Energetix sieraden. Kom op een stijlvolle manier terug in balans met de Energetix armband.

Electrosmog

De oorzaak van een lusteloos gevoel of het gevoel uit balans te zijn ligt vaak bij electrosmog. Wat is electrosmog? Dit is de straling die van moderne apparaten afkomt, zoals bijvoorbeeld magnetrons, Wi-Fi adapters en mobiele telefoons. Die electrosmog verstoort het natuurlijke magnetische veld van de mens. Hierdoor kan onder andere de doorbloeding verslechteren, waardoor je eerder moe bent en het voelt alsof je uit balans bent. Een Energetix armband bevat Neodymium magneten, die je helpen jouw energieveld te herstellen en daarmee ook het zelfgenezende vermogen van jouw lichaam. De sieraden bieden een toegankelijke manier van magneettherapie.

Energetix armband voor man en vrouw

De Energetix sieraden zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. De damescollectie bevat verschillende soorten armbanden van variërende materialen. Je kunt onder andere kiezen uit armbanden van roestvrij staal, koper, siliconen, leer, textiel of hout. De armbanden zijn ook in twee uitvoeringen verkrijgbaar, verstelbaar of op maat. Wat jouw sieradenstijl ook is, in de webshop van Energetix en Amazing Living kun jij een geschikte Energetix armband vinden!

De trend zet zich voort

Het dragen van magneetsieraden is niet nieuw. De trend begon al lang geleden, in de steentijd. In het oude Griekenland en Rome werd de trend ook weer voortgezet. Cleopatra droeg in die tijd al magneetsieraden. Vroeger waren sieraden een statussymbool en een teken van rijkdom. Vandaag de dag zijn ze gelukkig voor iedereen betaalbaar. Wat natuurlijk niet is veranderd, is dat we sieraden gebruiken om onze uiterlijke vertoning te verbeteren. Om ons zekerder te voelen over onszelf. En dat in onze eigen stijl. Ga jij jouw stijl aanvullen met magneetsieraden?