Armband met magneet koop je bij Amazing Living

Als erkend reseller van Energetix vind je bij Amazing Living een uitgebreide collectie aan Energetix magneetarmbanden. Al duizenden jaren zweren mensen bij het gebruik van magneten voor het bestrijden van verschillende lichamelijke en psychische klachten. De magneten in de armbanden helpen je om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen en bevorderen de doorbloeding. Het is bijzonder dat magneten voor zoveel dingen gebruikt kunnen worden! Miljoenen mensen gingen je al voor; een armband met magneet van Energetix laat je weer helemaal in balans komen en geeft je energie!

Ga hier naar de webshop

Stijlvolle accessoires, met positieve werking

Een ding is zeker; de magneetarmbanden mogen gezien worden! De magneetarmbanden van Energetix zijn en hebben een exclusief design. In onze uitgebreide collectie vind je bij Amazing Living gegarandeerd een magneetarmband dat bij je past!

De magneetarmbanden geven stuk voor stuk rust, energie en een gevoel van welbehagen bij het dragen, maar zijn ook prachtig om te zien. Geïnspireerd door eigen producten, combineert Energetix de natuurwet met stijl. De magneetarmbanden van Energetix zijn onbeperkt in hun kracht, daar gebruik wordt gemaakt van elektrisch opgeladen en kostbare Neodymium magneten. De premium kwaliteit magneten verliezen bij gebruik slechts 1% kracht in 100 jaar en zijn daarmee onbeperkt in hun kracht. Hierdoor ondersteunen de magneten je op elk moment en geniet je ontzettend lang van de positieve werking van de magneetarmbanden. Ga met dit stijlvolle accessoire voor meer rust, een betere balans, betere concentratie en gezonde energie!

De armbanden met magneten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en collecties voor vrouwen, mannen en kinderen.

Combineer uw magneetarmband met een van onze andere magneetsieraden

Laat de magneetkracht ook in jouw oren, handen, nek of voeten laten stromen en combineer de magneetarmband met een van de trendy kettingen, ringen, oorbellen, horloges of voetsieraden van Amazing Living!

Vandaag voor 12.00 uur besteld is vandaag verzonden

Voor welke magneetarmband of combinatie aan magneetsieraden je ook kiest, bij Amazing Living geniet je van een snelle verzending! Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden. Retourneren binnen 14 dagen. Op al onze magneetsieraden ontvang je twee jaar garantie.

Ga hier naar de webshop