Wat is vrijheid voor jou?

Waarom wil jij online geld verdienen? Voor mij is het vrijheid, maar wat is vrijheid?

Vrijheid is voor mij: gezondheid, tijd voor mezelf en mijn gezin, financieel onafhankelijk, dromen waar kunnen maken, levensvreugde, energie en innerlijke vrijheid. Ik kan niet voor jou oordelen, maar ik denk dat het voor veel mensen hetzelfde is.

Of je hebt een drukke baan met misschien een leidinggevende die je op ze op de zenuwen werkt of veel stress hebt door andere oorzaken. Dat je echt iets anders wil maar je weet niet zo snel wat of hoe. Of je werkt teveel uren in de week, maar eigenlijk wil meer tijd met je gezin doorbrengen.

Of je hebt misschien werkloos bent of een parttime baan hebt waarvan het inkomen nu ook niet zodanig is dat er aan het eind van de maand heel veel over blijft om leuke dingen te doen. Online liggen de kansen om je inkomsten een levendige injectie te geven.

Een ieder heeft zo zijn eigen redenen om meer en online geld te verdienen. Daarom is het fijn dat er FutureNet is. Door de ontwikkeling in mobiliteit, snelheid, populariteit en toegankelijkheid van het internet, openen er dagelijks nieuwe deuren naar financiële vrijheid.

En het mooiste is dat je er geen verstand van hoeft te hebben.

Wil je meer weten?
Afbeelding van revenu share voor FutureAdpro

FutereNet

FutureNet is in 2014 gestart als eerste Social Media platform die jou geld geeft voor al jouw activiteiten!

Wereldwijd investeren adverteerders in FutureNet. De makers van FutureNet hebben het idee gehad om het geld wat zij verdienen aan adverteerders, te verwerken in een nieuw Social Media platform en kijkers te belonen met commissies.

FutureNet geeft echt iedereen vanaf 18 jaar de kans om op een simpele manier extra geld te verdienen. Zelfs een hoog passief inkomen te genereren. Passief inkomen is geld dat binnen blijft komen ongeacht of jij naar je werk gaat of niet nadat je er eerder moeite voor hebt gedaan.

Er zijn verschillende verdienmodellen, kijk onder producten welke producten er van FuturNet allemaal zijn.

Meer informatie FutureNet

FutureAdpro

Sinds mei 2016 heeft FutureNet haar activiteiten uitgebreid met een revenue sharing (dit betekent in verdeling van de opbrengsten) model genaamd FutureAdPro.

In revenue sharing advertising kun je na aanschaf van Adpacks, niet alleen de kostprijs ervan terugverdienen, maar hier tevens een rendement bovenop ontvangen! Dit rendement wordt gedurende de looptijd, elk kwartier in percentages uitgekeerd. De revenue share is 120%.

Het enige wat je hoeft te doen is 10 advertenties klikken in ongeveer 10 minuten tijd in 24 uur, meer niet!

Verdienen is commissie-gebaseerd. Commissies ontvangen is afhankelijk van de omzet van FutureNet als geheel. Dit garandeert een grotere stabiliteit van hun opnames.

Meer informatie FuruteAdrpo

FutureNet Matrix

De Matrix is ook echt ingenieus. Je hoeft er niets voor te doen. Je komt er automatisch in terecht als je een Adpro account en Adpacks hebt. Maar wil je dat het wat sneller gaat? Kun je ook investeren in dit geweldige systeem.

Dit is een 3×10- matrix waarbij je commissies genereert tot tien niveau’s diep. Iedere deelnemer kan steeds 3 deelnemers inschrijven in dit systeem.

Het commentaar dat we vaak horen van mensen, die nog niet goed geïnformeerd zijn, Dit is toch een “Piramidespel”.  Nou piramide-spelen zijn al jaren bij de Wet verboden in Nerderland. Het typerende van een piramidespel is dat er wel geld in omloop komt, maar dat er geen producten of diensten zijn. Alleen als je afhankelijk bent van geldelijke inleg dan is het het een piramide.

Als je bij FutureAdpro je commissie laat uitbetalen gaat er bijvoorbeeld 10% naar jou Matrix. Van FutureNet en FutoroNetwork gaat er naar de Matrix. Er zijn meerdere inkomstenbronnen bij FutureNet. Dit zijn zeg maar de bloedstromen naar de Matrix toe. De aorta werkt door deze bloedlijnen, dat pomp rond en daardoor is het geen piramidespel. Zouden de bloedlijnen er niet in zitten en ben je alleen afhankelijk van inleggelden dan moeten er nieuwe mensen aankopen dus dan heb je geen bloedlijnen dan is het een piramide-spel.

FutureNet heeft een goede online backoffice-omgeving en keert steeds direct alle toegezegde vergoedingen uit. Dit vergoedingensysteem kent een reeks aantrekkelijke bonussen en commissies die ook allemaal netjes en zeer direct in het online-systeem via de back-office worden uitbetaald.

Meer informatie Matrix
Afbeelding met alle FutureNet Matrix pakketten op de pagina Waarom wil jij online geld verdienen?

FuturoNetwork

Dit verdienmodel is gebaseerd op cryptocurrency. FutureNet heeft haar eigen FuturoCoin die in 2018 gelanceerd is en die officieel geregistreerd staat en verhandelbaar is via diverse bekende Trading-sites zoals Coindeal.

Dit verdienmodel bestaat uit zogenaamde ‘Miningpakketten’ er zijn er 7 in totaal. Het fijne is dat het miningpakket alles 2 jaar lang voor jou doet. Hier hoef je zelf niets meer aan te doen als je dat niet wilt. Maar je kunt met je FuturoCoins handelen als je dat wilt.

De meeste mensen hebben namelijk geen professionele kennis en hebben geen idee hoe ze cryptocurrency moeten mijnen, daarom biedt FuturoNetwork je deze miningpakketten aan. Er worden elke minuut gedurende 2 jaar op je FuturoNetwork-platform FuturoCoins binnengebracht.

Het tweede deel van FuturoNetwork is het provisiesysteem van bonussen. Die belonen gebruikers voor het kopen van miningpakketten door hun team.

Meer informatie FuturoNetwork
Afbeelding miningpakketen FuturoNetword FuturoCoin

FutureNet Social Media Platform

Bekijk deze korte video zodat je een beter beeld krijgt van het Social Media Platform.

Contact

FurtureNet business presentatie

Voor een compleet overzicht van FutureNet van alle activiteiten bekijk zeker deze Engelstalige video FurtureNet business presentatie

Wacht niet langer, neem contact op!