Wie ben ik?

Balans gevonden met mijn eigen bedrijf startenWat leuk dat je of online geld verdienen wil, of de tijd neemt om meer over mij te weten te komen.

Laat ik mezelf dan eerst even voorstellen. Mijn naam is Simone Wildenburg en ik ben 7 juni 1970 geboren. Ik heb een goede jeugd gehad en in mijn jaren 20 heb ik met veel plezier ruim 6  jaar op het eiland Kos in Griekenland gewoond. Toch ben ik weer naar ons kikkerlandje terug gekomen. Het was wel weer wennen de gehaaste cultuur in Nederland en aan het ideaalbeeld te voldoen.

Ik heb over de jaren heen bij verschillende werkgevers gewerkt en ben een paar keer verhuisd. Nu woon ik met heel veel plezier in Breda en hier heb ik mijn geluk gevonden.

Toch bleef het knagen ik wil mijn eigen bedrijf starten!

Ideaalbeeld

Ideaalbeeld wat is dat eigenlijk en voldoe ik hier wel aan?

Je moet natuurlijk wel een top-baan hebben, genoeg tijd voor familie en vrienden maken, goed kunnen koken, een sociaal zeer interessant leven hebben, aan een super lichaam werken en oh ja en een goede partner in bed en financieel onafhankelijk zijn! Want anders voldoe je niet aan het “ideaalbeeld”. Of leggen we de lat erg hoog en raken we onszelf een beetje kwijt?

Ik ben mezelf uiteindelijk wel een beetje kwijtgeraakt.

Maar ik heb ik het tij gekeerd en ben ik gelukkig. Ik heb weer meer energie en ben ik heerlijk met mij eigen bedrijf bezig. The sky is the limit!

Hoe sta jij in het leven?

Ik weet niet waar jij je nu bevindt, hoe je heet, hoe oud je bent of hoe je op dit moment in het leven staat, maar kun je ook wat meer energie, hulp en een stijgend inkomen gebruiken? Kijk dan verder op de site en vind magneetsieraden en/of neem contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Contact
afbeeling van groen voor pagina online geld verdienen

Verandering begint bij jezelf!

Ik ben, na wat jaartjes met ups en downs dus, op een punt gekomen dat ik dacht: waar is mijn energie gebleven? Waar wordt ik nou echt gelukkig van? Mijn privé leven is nu gelukkig en mede door Energetix en weer in balans, maar ook de werkomstandigheden wilde ik anders. Ik wil mijn eigen bedrijf starten.

Nou daar is het dan Amazing Living! Toch wel heel spontaan ontstaan omdat ik, naast graag mensen advies geef en wil helpen, ook overal wil kunnen werken. Ik heb een laptop en mobiel en kan overal waar ik maar ben met heel veel plezier aan deze website werken en dus online geld verdienen en mijn bedrijf runnen.

Wil jij producten die je energie en wellness geven?

Wil je meer informatie over de werking van Energetix klik dan hier.

Wil je het assortiment van Energetix magneetsieraden bekijken klik dan hier.

Wil je het assortiment van Energetix Wellness collectie bekijken klik dan hier.

Contact
Afbeelding van de magneet Pebble massage Pebble uit de wellness collectie

Wil jij online geld verdienen?

Of een extra bron van inkomen realiseren door 10 advertenties per dag te klikken? Of zelfs het verder uit te bouwen tot je eigen bedrijf en een riant inkomen realiseren?

Bel of mail me dan ook, ik help je graag (gratis) om er een succes van te maken. Heb je andere vragen aarzel niet, ik kijk uit naar je reactie.

Foto van fotoshoot in het bos van eigenaresse van deze website

Grijp je kans nu!

Wacht dus niet langer om jouw mogelijkheden te ontdekken. En weet je wat nu zo briljant is! Iedereen kan het: student, ouders met kinderen, mensen met een baan, met een bedrijf, mensen in de bijstand, gepensioneerden! Het maakt ook niet uit welk land je komt. Dus ook jij ja!

Je verkoopt geen producten of je hoeft geen team te bouwen (kan natuurlijk wel) maar met alleen 10 minuten per dag 10 advertenties klikken kun je goed geld verdienen. Wil jij ook je geld laten groeien? Neem dan direct contact met mij op.

Afbeelding online geld verdienen met auto en dame