Huidverzorging NovAge +

Op elke leeftijd beschermt en verbeterd huidverzorging voor een gezond uitziende jong huid.

Het Ontcijferen Van Je Huidtype

Genetica spelen een belangrijke rol bij het uiterlijk van je huid. Maar hormonale veranderingen, voedingsgewoonten en het weer hebben ook allemaal invloed op je huid. Daarom is het identificeren van je huidtype de eerste stap om te weten hoe je goed voor je huid kunt zorgen. De tweede stap is weten hoe je je huidverzorgingsroutine aan kunt passen op veranderingen van je huid.

NovAge + – Klinisch bewezen huidverzorging

NovAge is in 2015 gelanceerd, dit betekende het begin van Oriflame meest geavanceerde en krachtige huidverzorgingssysteem ooit. Oriflame begrijpt dat een mooie huid geen leeftijdslimiet kent. Dit maakt een gezond uitziende, stralende huid op elke leeftijd mogelijk.

Elke NovAge lijn wordt gedreven door een unieke samenwerking van een zeer geavanceerde technologie samen met een geselecteerd plantaardig stamcelextract. De technologie is ontworpen om zich te richten op specifieke verouderingstekens en deze te corrigeren, terwijl het plantaardige stamcelextract de huid beschermt tegen veroudering om je huid jeugdig te houden.

Blemish + Age Defy Routine Light

De bouwstenen van een jeugdige, heldere huid. De 4-stappen Novage+ Blemish + Age Defy Routine transformeert de ouder wordende huid die gevoelig is voor puistjes. Geformuleerd met de 9 beste Bio Activating Technologies die samenwerken om tekenen van huidveroudering tegen te gaan en onzuiverheden effectief te verminderen en te helpen voorkomen. Vermindert diverse tekenen van veroudering zichtbaar, waaronder rimpels en fijne lijntjes, vermindert de vorming van puistjes, verstopte poriën en zichtbaarheid van littekens ten gevolge van onzuiverheden en helpt puistjes te voorkomen.

Wrinkle Smooth Routine Mixed

De Novage+ Wrinkle Smooth Routine maakt de huid zichtbaar gladder vanaf het eerste gebruik! Wetenschappelijk geformuleerd met acht best-in-class Bio Activating Technologies van natuurlijke oorsprong die samenwerken om meerdere tekenen van veroudering aan te pakken. Diepe rimpels worden aanzienlijk verminderd, fijne lijntjes worden verzacht en de stevigheid van de huid wordt verbeterd. Voor een zichtbaar vollere, gladdere, meer stralende en jeugdig uitziende huid. Verbetert de huid zichtbaar vanaf het eerste gebruik, een egalere, vollere en meer gehydrateerde huid in slechts enkele dagen en samengesteld om meerdere tekenen van veroudering tegen te gaan.

Lift + Firm Routine Rich

Herdefinieer de gezichtscontouren en lift de huid zichtbaar met deze 4-stappen routine. De producten in de Novage+ Lift + Firm Routine zijn geformuleerd met de acht beste Bio Activating Technologies en werken samen om verslapte huid effectief aan te pakken en tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een doffe teint tegen te gaan. Bij regelmatig gebruik zien de gezichtscontouren er steviger, strakker, meer gelift en gedefinieerd uit. Met zichtbare resultaten in slechts twee weken.

Time Restore

De volgende generatie in huidverzorging voor de rijpere huid!

Echte schoonheid gaat niet over een vlekkeloze huid; het gaat over vertrouwen in je eigen huid. Door het bestrijden van verlies van dichtheid en definitie, diepe rimpels, droogheid en ouderdomsvlekken, herdefinieert NovAge Time Restore wat het betekent om een rijpere huid te hebben en laat je buitenkant zich aanpassen aan hoe jij je van binnen voelt. NovAge Time Restore geeft de rijpe huid alles dat hij nodig heeft om er zo mooi mogelijk uit te zien. † Klinisch getest voor hydratatie met gebruik van de Time Restore huidverzorgingsset.

Bright Intense Routine Mixed

Transformeer je huidteint en textuur in vier stappen! De Novage+ Bright Intense Routine pakt verkleuringen aan, veroorzaakt door zonschade, veroudering, puistjes en hormonale veranderingen. De routine vermindert diverse tekenen van huidveroudering zoals rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken en een doffe teint. Samengesteld met de acht beste Bio Activating Technologies die samenwerken om verschillende soorten hyperpigmentatie zichtbaar te verminderen en een intens heldere en egale teint te onthullen, voor een gladdere en jeugdigere teint.

Skinrelief

Het is niet nodig om antiverouderingsformules te vermijden alleen omdat je een gevoelige huid hebt. Het is klinisch bewezen dat het de gevoeligheid van de huid vermindert, rimpels effectief vermindert en de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert. Geen compromissen, alleen een huid die er prachtig kalm, jeugdig en gezond uitziet en aanvoelt. NovAge Skinrelief is speciaal ontwikkeld om je het beste van twee werelden te bieden.

NovAge Men

De mannenhuid is uniek en speciaal ontwikkelde producten zijn nodig voor mannen die hun jonge, gezonde en energieke look willen behouden. Wanneer je de producten in een routine gebruikt, heeft het een anti-vermoeidheidseffect. Het is klinisch bewezen voor het tegengaan van tekenen van vermoeidheid zoals: rimpels, kringen, oneffenheden en gebrek aan glans. NovAge Men baardverzorging is ook ontwikkelt om perfect aan te sluiten op de rest van de NovAge Men routine.

Als je naar de webshop gaat dan kom je in mijn omgeving van de webshop van Oriflame. Je kunt beveiligd afrekenen en Track en Trace.

Be good to your skin, You’ll wear it every day, for the rest of your life!